Stiuca cu sos a la tzatziki

de mihaelar63 in Peste, 8 Ian 2014 | 6947 vizualizari

 

Cica dimineata inca misca atat de proaspata era stiuca , iar seara era deja mancata !

 

INGREDIENTE

  • 10 rondele de stiuca
  • sare
  • faina malai
  • ulei pentru prajit
  • pt. sos
  • -1/2 castravete
  • -1/2 lingura zeama lamaie
  • -2 catei usturoi
  • -2 fire patrunjel verde
  • -1 fir menta verde
  • -300 ml iaurt grecesc cremos
  • -sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu sos a la tzatziki:

Sotul din dotare , aduce , curata , portioneaza pestele .

Rondelele se sareaza se dau prin faina de malai si se prajesc in ulei incins .

Scoateti pestele pe un servetel de hartie sa absoarba excesul de ulei .

Castravetele taiat , iaurtul si  ingredientele  se blenduiesc cu mixerul vertical.

Serviti stiuca crocanta calda alaturi de sosul gen tzatziki .

TIPS-URI

1

Cand aveti delicatese foarte proaspete si de origine controlata , preparati cat mai simplu . Masa va fi oricum delicioasa si nu merita sa pervetiti gustul .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu sos a la tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

danakarin 1

08.01.2014, 20:31

Auzi, Mihaela, la tine pescuieste cineva , ca de unde tot atata peste...! ? Imi lasa gura apa!

mihaelar63 1

11.01.2014, 07:59

Dana , cumparam pestele

MOKUSKA 1

30.04.2014, 09:35

stiuca , dar fara tzatziki

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Novac prajit, cu mamaliguta si sos rosu de usturoi